<!-)>

Wat is SIN?

SIN staat voor Student Information Network, en is een studentenorganisatie aan Thomas More campus Geel die zich bezighoudt met het aanbieden van web services aan studenten van de hogeschool, en het promoten van open source software.

Wat bieden wij?

SIN biedt verschillende services aan aan zijn leden.

 • Webhosting
  SIN-leden krijgen van ons hun eigen webruimte waar zij hun website op kunnen hosten. Deze zal te bereiken zijn via [gebruikersnaam].sinners.be. Indien u zelf al een domein heeft en dit wenst te gebruiken met uw SIN-account kunt u altijd contact met ons opnemen.
  Websites en/of bestanden uploaden kan gedaan worden via FTP of SFTP.
 • E-mail
  Leden kunnen bij ons verschillende e-mailaccounts en doorstuuradressen aanmaken. Wegens herhaaldelijk misbruik zal dit echter actief worden gecontroleerd op misbruik. Het versturen van SPAM-mails via SIN is niet toegestaan!
 • Databases
  Bij een dynamische website hoort meestal een database. Ook databases staan tot uwer beschikking.
 • Cloudopslag
  Sinds dit schooljaar biedt SIN ook cloudopslag aan! Dit is te vergelijken met Dropbox en Google Drive. U kunt uw cloudopslag altijd bereiken via de website, en u kunt er eveneens voor kiezen om uw cloudopslag te laten synchroniseren met uw computer(s).
  SIN Cloud is te bereiken via cloud.sinners.be.
 • Draait SIN ook [service]?
  Als je een voorstel hebt horen we het graag! We staan altijd open voor suggesties!

Beperkingen?

Over het algemeen maakt SIN gebruik van een Fair Use Policy. Dit houdt in dat wij niet moeilijk doen zolang er geen misbruik van gemaakt wordt. Als u 50GB aan cloudopslag gebruikt is dit op zich geen probleem, zolang dit er niet voor zorgt dat er geen schijfruimte meer overblijft voor andere gebruikers. Ook is het niet de bedoeling dat onze services gebruikt worden voor illegale praktijken. Het gebruik van onze services is steeds gebonden aan ons huisreglement.

In ons control panel (SINControl) staan een aantal beperkingen ingesteld op het aantal FTP-accounts, e-mailadressen, ... die een gebruiker kan hebben. Dit is eveneens om misbruik te voorkomen. Indien u het standaardlimiet bereikt heeft kunt u steeds contact met ons opnemen. Vergeet niet te vertellen waarom je graag extra FTP-accounts/e-mailadressen/cloudopslag/... zou hebben. Indien de reden niet ingaat tegen ons huisreglement (zoals het verspreiden van illegale inhoud) zal dit normaalgesproken geen probleem zijn en zal uw limiet verhoogd worden.

Kostprijs?

Een SIN-account kost slechts een symbolische 5 euro per jaar! Organisaties kunnen bij ons zelfs een gratis account aanvragen!

Ik ben overtuigd!

Goed! Dan kan je je hier registreren!

Registreren